Hardlopen bij Tri-Run

Bij Tri-Run krijg je niet alleen een goed advies, maar heb je ook nog eens keuze uit verschillende type loopschoenen die bedoeld zijn voor verschillende loopstijlen. Om te bepalen wat jouw loopstijl is en/of wat je kunt verbeteren aan je techniek, waar je nu het zwaarst belast wordt en welke schoenen het beste bij je passen maken we o.a. gebruik van MotionMetrix (vanaf 1 mei). Dit is het allernieuwste systeem op het gebied van running analyses en kijkt verder dan alleen de schoenen. Klik op de afbeelding hiernaast voor een volledige uitleg van MotionMetrix.

Wij hebben schoenen voor haklanders, midvoet/voorvoetlanders en we hebben schoenen met maximale demping. Het maakt ons niet uit hoe je loopt, zo lang je maar lekker loopt en dat met de juiste schoenen doet.

Ken je het verschil tussen de verschillende loopstijlen niet of weet je niet wat je voor loopstijl hebt? Kom dan eens langs en we helpen je graag op weg.

Natural Running hardloopschoenen zijn bedoeld voor hardlopers die op de mid- en voorvoet landen. Het meest in het oog springende kenmerk is het kleinere verschil tussen de stand van de hiel en de voorvoet. O.a. merken zoals Newton Running zijn gespecialiseerd in de schoenen voor deze loopstijl. Lees meer..

Maximum cushioning schoenen zijn schoenen met extra veel demping. meer demping dan dat in je de reguliere hardloopschoenen vindt. De schoenen kenmerken zich door de vaak duidelijk dikkere zolen. Het meest bekende voorbeeld zijn de schoenen van Hoka One One. Lees meer…

Reguliere hardloopschoenen zijn schoenen zoals we die bij de meeste winkels aantreffen. Meestal bedoeld voor lopers met een haklanding. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in een neutrale en/of anti-pronatie uitvoering. Lees meer

Triathlonschoenen zijn hardloopschoenen met een speciaal bovenwerk dat naadloos om de voeten sluit en een snelle instap mogelijk maakt zonder je veters te hoeven strikken. De schoenen zijn voorzien van een speciale voering zodat het voor vrijwel iedereen mogelijk is om ze met blote voeten te dragen en de meeste modellen zijn reeds voorzien van elastische veters. Daarnaast laten ze makkelijker overtollig vocht kwijt dat gedurende de wedstrijden over het hoofd wordt gegoten. Klik op de afbeelding om direct naar de shop te gaan.